Zwarte Bonen (Biologische)
Zwarte Bonen (Biologische)
Biologische zwarte bonen van de hoogste kwaliteit, te verwerken door een groot aantal verschillende recepten.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Biologische zwarte bonen
De zwarte bonen zorgen voor variatie in het anders kleurrijke bonenassortiment! Deze donkere bonen zijn rijk aan eiwitten, wat goed is voor spierherstel en -opbouw. Daarnaast bevatten de bonen veel vezels, wat goed is voor je darmen en een positieve werking heeft op je stoelgang. Naast deze voedingsstoffen, bevatten ze ook nog eens veel mineralen. Zwarte bonen zijn echt gezonde bonen!
Qua smaak kan je de zwarte boon vergelijken met de kidneyboon.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1425
Energie in KCal
341
Vetten
1,42 g/100g
- Verzadigd
0,37 g/100g
Eiwitten
21,6 g/100g
Voedingsvezels
15,2 g/100g
Koolhydraten
47,1 g/100g
- Suikers
2,12 g/100g
Zout
0,01 g/100g
Extra informatie
SKU
6845
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
China
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's, soja en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
zwarte bonen*.
*van biologische teelt.
Most chosen
Nee
Klantbeoordelingen
4.85 / 5
Gemiddelde uit 31 reviews
- Prima bonenPrima bonen. Ik had twee zakken besteld waarvan er eentje volgens mij kidneybonen zijn ipv zwarte bonen gezien de kleur. Smaak van de zwarte bonen is prima. Goede prijs!
- Lekker in (bak)receptenWellen en koken en dan te gebruiken in kook en bakrecepten
- Prima boontjesEen nachtje wellen en dan een klein uurtje koken en je hebt lekkere zwarte bonen.
- HeeeerlijkEcht heerlijke bonen. Ik gebruik ze door mijn oven gebakken groenten (achteraf toevoegen) en heerlijk koud door een salade... Na zeven nacht te hebben laten weken in water met verse knoflook en zout ,koken.. ik doe altijd voor een paar keer en zet het afgedekt weg in de koelkast. Na het eten geen honger gevoel meer,past goed in mijn dieet
- Goede bonenNachtje weken en daarna 20 minuten koken. Fijn door ovenschotels en in wraps. Zeer goede prijs.