Tomasu Sweet Spicy Soy Sauce (100 ml)
Zoete pittige sojasaus gebrouwen in Rotterdam en geoogst in de Hoeksche waard.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Deze zoet pittige sojasaus is op smaak gebracht met suiker van lokale suikerbieten, sesamzaadjes en de pittige Madam Jeanette pepers. De basis sojasaus wordt met hitte verzacht waardoor de peperige smaak goed tot zijn recht komt.
Tomasu sojasaus wordt gebrouwen in Rotterdam van eigen sojabonen en tarwe geteeld in de Hoeksche waard. Deze twee ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout geoogst in Frankrijk.
Uniek is dat deze sojasaus minimaal 24 maanden in oude whisky vaten worden gerijpt. De oude whiskyvaten zijn 25 tot 50 jaar oud en zijn afkomstig van de beste distilleerderijen uit Schotland.
Om tot het perfecte eindresultaat te komen wordt er als laatst alleen nog tijd toegevoegd. Na het rijpingsproces van minimaal 24 maanden, krijgt de rauwe sojasaus nog eens 12 maanden de tijd om te bezinken. Ook wordt elk flesje geëtiketteerd met de hand en genummerd om zo elk flesje afzonderlijk te controleren. Al deze stappen zorgen ervoor dat de Tomasu Sojasaus een single barrel journey van minimaal 3 jaar heeft.
Ben je toch niet van de pittige smaak? Kies dan voor de normale of zoete variant!
Tip: Probeer deze heerlijke saus bij de sushi, in verschillende wok gerechten, bij vlees en kip, als marinade of om soep op smaak te brengen.
SOJA saus (water, SOJA bonen, TARWE, zout), suiker, Madame Jeanette, SESAMZAAD. (24 maanden gerijpt)
- Geweldige sojasausPittig en zoet, de beste sojasaus die ik ooit geproefd heb. Gekocht als cadeau voor mijn broer en ik ga voor mezelf ook bestellen!
- Zo lekker...Deze saus is heerlijk om saus mee af te maken. Ik gebruik 't graag door m'n noodlesoep of in dressings. Heerlijk!