Rozijnenbrood met gist (1000 gram)
Maak met deze complete thuisbakmix gemakkelijk Rozijnenbrood met gist! Voeg enkel water en rozijnen toe en geniet van heerlijk versgebakken rozijnenbrood!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Rozijnenbrood met gist (1000 gram) kopen
Met deze bakmix maak je met gemak je eigen Rozijnenbrood. Waan je thuis in de geur van vers brood en tover jouw eigen keuken om in een bakkerij! Doordat er alleen nog water aan de mix moet worden toegevoegd is het gemakkelijk te bereiden. Meng de mix met het water en bakken maar! Gebruik op 330 gram broodmix 200 ml water.
Bereiding rozijnenbrood
Het rozijnenbrood is geschikt om met de hand te bereiden of met een speciale broodbackmachine.
- Neem 200 gram rozijnen (los verkijgbaar) en laat deze 5 minuten wellen om ze vervolgens 10 minuten te laten uitlekken.
- Voordat je klaar bent met kneden is het belangrijk om aan het eind van de kneding de rozijnen toe te voegen en ze goed te mengen met een houten lepel.
- Laat het mengsel 30 minuten rijzen.
- Sla het brood plat, rol het op en leg het in het bakblik.
- Laat het nog 30 minuten narijzen en bak het +/- 45 minuten af in een voorverwarmde oven van 225 graden.
TARWEbloem, droge MELKbestanddelen, TARWEGLUTEN, dextrose, pl. vetstoffen, SOJAbloem, voorverstijfselde bloem, emulgatoren: E482, E471, ascorbinezuur: E300, E920, enzymen, aroma, nat. kleurstoffen: E160a, E101, zout, gedroogde gist.
- Wat een heerlijk rozijnenbroodHet is toch een zaligheid, een broodbakmachine in huis te hebben en dan de rozijnenbroodmix van de notenshop te gebruiken.
Kortom heerlijk - Superlekker rozijnenbroodDeze bestellen we iedere keer weer omdat we het erg lekker brood vinden en tot nu toe lukt het ook elke keer! 3 broden per pak te bakken
- SmaakvolEen super product. Heerlijk van smaak en voor iedereen makkelijk te verwerken kan niet mislukken.Lekker als je de rozijnen weekt in rum
- Lekkerste rozijnenbroodIk gebruik altijd een mix van rozijnen, walnoten, kaneel en soms gember om dit brood te maken! Lekker smeuïg
- Nog niet gemaaktNog niet gemaakt, als we het weekend vrij hebben ga ik dit brood bakken. Benieuwd