Maiskornbrood met gist (1000 gram)
Met deze complete mix voor maïskornbrood bak je de sterren van de hemel! Voeg een beetje water toe en waan je in de geur van vers brood.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Maïskornbrood met gist kopen
Koop nu deze complete thuisbakmix voor het maken van maïskornbrood en tover jouw eigen keuken om in een bakkerij! Waan je door de heerlijke geur van vers brood. Doordat er alleen nog water aan de mix moet worden toegevoegd is het gemakkelijk te bereiden. Van 1000 gram kun je 2 broden bakken!
Bereidingswijze maïskornbrood met gist
Bij gebruik van een broodbakmachine kan het standaardprogramma gebruikt worden.
Voor een handmatige bereiding kan de mix gemengd worden met het water en met elkaar worden gekneed. Laat het mengsel 20 minuten rijzen. Sla het brood plat, rol het op en leg het in het bakblik. Laat het nog 60 minuten narijzen en bak het +/- 30 minuten af in een voorverwarmde oven van 240 graden. Zet de temperatuur na 10 minuten terug naar 220 graden.
TARWEbloem, MAÏSbolletjes (14%), MAÏSmeel (4%), TARWEGLUTEN, gepelde zonnebloempitten, geroosterde SOJAstukjes, gejodeerd zeezout, gedroogde gist, niet gehard plantaardig vet (palm), droge MELKbestanddelen, emulgator: E482, mono- en diglyceriden, E472e, SOJAlecithine, SOJAbloem, suiker, LUPINEmeel, gemengde specerijen, (KORIANDER), meelverbetermiddel: ascorbinezuur, E920, enzymen.
- Voor het eerstHeb deze brood mix voor het eerst en weet nog niet of het goed is. Nog niet gebruikt
- LekkerZo als altijd goed en lekker.
En snel geleverd en zo als altijd alles netjes afgehandeld - Heerlijk broodEEn lekkere mix voor een heerlijk brood, er gaat niets boven eigengebakken vers brood.
- Nog niet gemaaktNog niet gemaakt, als we het weekend vrij hebben ga ik dit brood proberen. Benieuwd
- Lekker broodHeerlijk brood. Ik doe er altijd een extra schepje gist bij, dan worden ze net iets voller.