- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Ghee wordt bereid volgens de traditionele Indiase methode waarbij boter wordt verhit totdat alle vocht verdampt is. Deze Ghee is gemaakt van echte Hollandse boter. Ghee kan tot zeer hoge temperatuur verwarmd worden zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen. Het heeft een verbrandingspunt van 250°C en is daarmee uiterst geschikt om in te bakken. Ghee wordt veel gebruikt in de Indiase Ayurveda keuken voor met name frituren en braden. In tegenstelling tot de traditionele Ghee uit India is Mattisson Ghee heerlijk neutraal met een milde smaak. Ghee verbetert de spijsvertering: goede stoffen worden beter opgenomen, afvalstoffen worden goed afgevoerd. Ghee zit boordevol essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 én bevat de vitamines A, D, E en K.
Gebruik en bewaren:
Ghee, geklaarde boter, is gemaakt van biologische Nederlandse boter en heeft een verbrandingspunt van 250°C en is daarmee uiterst geschikt om in te bakken. Afgesloten en droog bewaren. Kan buiten de koelkast worden bewaard.
Botervet biologisch 100%.
- SupergezondErg gezond en holistisch om te verwerken in warme gerechten. Past goed in een ayurvedisch dieet.
- erg lekker!deze lijkt romiger dan de potten die ik elders kocht. Hij is alleen zo snel leeg!!
- Bakboter voor vlees met eigen smaak.Had er al vaker van gehoord en nu eindelijk kwam ik het hier tegen en gelijk besteld.
Ghee kan een hogere temperatuur aan om goed te kunnen braden.
Echter met gehaktballen hadden we minder smaak aan het vlees dan gewend omdat gehakt zelf bijna geen smaak van zichzelf heeft vandaar de kruiden, voor een goed stuk biefstuk die zelf al smaak heeft is het super bakvet. - Romig en lekker vetIk hou van romig eten, bv roerei is met deze een stuk lekkerder, ik die ook slagroom en bielook door mijn roer ei.
- Best Alternative Ghee to Indian GheeWe are used to the ghee at home as being from India, it is a staple in many homes. In India its called 'Desi Ghee' meaning 'local ghee'. The Dutch Ghee in fact was superb. The taste and fragrance were above par compared to Indian ghee. No wonder the Netherlands milk industry can produce such high quality product.