Gevriesdroogd Framboos Poeder
Gevriesdroogd framboos poeder zit boordevol met de gezonde eigenschappen van de vrucht. Het zeer kleurrijke poeder is ideaal om te gebruiken bij het bakken, om te verwerken door yoghurt en door smoothies.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Gevriesdroogd Framboos Poeder
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij er geen van de gezonde stoffen verloren gaat en de smaak behouden blijft. De frambozen worden eerst ingevroren tussen -50 en -80°C waarbij al het vocht in de frambozen bevriest. Vervolgens wordt het water uit de frambozen verwijderd terwijl ze bevroren blijven. Tot slot worden ze in een gekoelde vacuüm ruimte langzaam verhit. Als dit proces afgerond is worden de frambozen vermalen tot poeder.
Gevriesdroogd frambozenpoeder verwerken
Gevriesdroogd frambozenpoeder is in vergelijking met onze hele gevriesdroogde frambozen gemakkelijker te verwerken door onder andere de smoothie. Maar ook door baksels en zuivelontbijtjes is dit kleurrijke poeder gemakkelijker te verwerken. Dankzij de opvallende roze kleur is gevriesdroogd frambozen poeder ook uitstekend te gebruiken als natuurlijke kleurstof. Verwerk ons gevriesdroogd frambozen poeder op iedere creatieve manier, smullen maar!
gevriesdroogde framboos.
- heerlijk spulPrima tahini, goed smeuig, zacht van smaak
- vrisDe frambozenpoeder geeft je muesli een vris fruitige smaak, da's heel lekker!
- werkt prima voor taartenHet is super vel in kleur en blijft lang goed. Ik ben er blij mee. ik gebruik het in taarten enz.
- Subtiel kleurtjeHet poeder geeft weinig kleur af, en daardoor dus niet geschikt voor bijvoorbeeld het kleuren van macarons.
- Voor in kwarktaartLekker kwark mee op smaak gebracht voor kwarktaart vulling. Erg smaakvol en lekker fris, door zoetstof van het fruit zelf