Gevriesdroogd Aardbei Poeder
Gevriesdroogd aardbeien poeder zit boordevol met de gezonde eigenschappen van de vrucht. Het kleurrijke poeder is ideaal om te gebruiken bij het bakken, om te verwerken door yoghurt en door smoothies.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Gevriesdroogd Aardbei Poeder
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij er geen van de gezonde stoffen verloren gaan en de smaak behouden blijft. De aardbeien worden eerst ingevroren tussen -50 tot -80°C waarbij al het vocht in de aardbeien bevriest. Vervolgens wordt het water uit de aardbeien verwijderd terwijl ze bevroren blijven. Tot slot worden de aardbeien in een gekoelde vacuüm ruimte langzaam verhit. Als dit proces afgerond is worden de aardbeien vermalen tot poeder.
Gevriesdroogd aardbei poeder verwerken
Gevriesdroogd aardbeienpoeder is in vergelijking met onze aardbeienschijfjes gemakkelijker te verwerken door onder andere de smoothie. Maar ook door baksels en zuivelontbijtjes is dit kleurrijke poeder gemakkelijker te verwerken. Dankzij de opvallende roze/rode kleur is gevriesdroogd aardbei poeder ook uitstekend te gebruiken als natuurlijke kleurstof. Verwerk ons gevriesdroogd aardbeien poeder op iedere creatieve manier, smullen maar!
gevriesdroogde aardbei.
- Erg lekkerVoor in shake, yoghurt of baksel. Erg lekker!
- Lekker door yoghurtIk doe 1 eetlepel door mijn yoghurt. Ik had even wat afwisseling nodig en dit is perfect daarvoor!
- Leuk productLeuk product om wat kleur aan te brengen in het eten (erg leuk voor kinderen)
- Heerlijk door de yoghurtHeerlijk om door de yoghurt te doen of smoothie als ik geen verse aardbeien in huis heb. Goed van smaak,echt een aanrader.
- Super productHet is inderdaad een super product, maar het is ook snel vervallen nadat het geopend is. je kunt het nog gebruiken maar het is niet meer vel rood - maar een beetje donker (een beetje bruinachig).