Gepelde Walnoten (Biologische)
Gepelde biologische walnoten. 100% natuurlijk en raw.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Gepelde Walnoten (Biologische)
Walnoten groeien aan een walnotenboom. Hoewel je zou denken dat de harde bruine schil de noot genoeg kan beschermen, heeft de noot nóg een beschermlaag. De walnoot zit namelijk met schil en al in een groene vrucht. Deze vruchten, ook wel bolsters genoemd, zie je hangen aan de walnotenboom! De walnoot groeit zo'n 3 maanden aan de boom, voordat deze volgroeid is. Hierna splijt de bolster open en valt de walnoot eruit. De gevallen walnoten moeten snel worden geoogst, om te voorkomen dat er schimmels in gaan groeien.
Deze gepelde walnoten uit Oost-Europa zijn van volledig biologische teelt. Onze biologische walnoten worden niet bewerkt en zijn bijzonder vers. Ze worden na het oogsten namelijk in de dop bewaard en pas gekraakt wanneer ze verkocht worden. Hierdoor hebben deze walnoten een goede bite. Je kunt deze biologische gepelde walnoten uit het vuistje eten, maar ze zijn ook goed te verwerken door gerechten en baksels.
Walnoten zijn een bron van energie en zijn rijk aan eiwitten. Hierdoor dragen walnoten bij aan spierherstel en -opbouw. Ook bevatten walnoten heel veel goede vetten. Je lichaam heeft deze vetten nodig en het zijn van nature geen dikmakers. Door een handje walnoten per dag te eten, profiteer je van alle voordelen!
WALNOTEN*.
*van biologische teelt.
- Biologisch , en dat proef je!Heerlijk en past heel de dag voor bij alles wat je eet of tussendoor snackt.
- LekkerHele lekker walnoten, zeer tevreden over.
- HeerlijkEcht lekkere noten voor in muesli of door havermout.
- Ze smaken lekker.Ook deze gaan bij ons in zelfgemaakte granola. Fijn om te gebruiken
- Altijd lekker en gezondDeze walnoten gebruik ik vooral om zo op te eten bij de borrel en gemengd met andere noten.