Dry Rub Rund
Met de heerlijke dry rub rund krijgt het vlees op de barbecue nog meer smaak!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Dry Rub Rund
Ben jij wel fan van een goed stuk mals vlees? Breng jouw rundervlees op smaak met onze dry rub rund! Je kunt met deze dry rub het vlees langzaam laten garen op de BBQ, maar je kunt het ook gebruiken om rundergehakt op smaak te brengen. Met deze dry rub kan je alle kanten op!
Grillen maar!
Bij vlees smeer je de rub altijd direct op het stuk vlees: dankzij de sappen van het vlees blijft de rub goed zitten en neemt het alle smaken van de rub in zich op. Dit geldt andersom ook: doordat de rub een vast laagje om het vlees wordt, blijven de sappen van het vlees in het vlees zitten. Hierdoor heb je een heerlijk mals stuk rundervlees van de barbecue!
Onze aanrader? Een malse en sappige entrecote van de BBQ!
Bereiding
- Haal de entrecote optijd uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
- Smeer de entrecote voorzichtig in met een dun laagje dry rub rund.
- Grill het vlees op 250 ˚C, direct boven de hete kolen. Draai het vlees pas om als het niet meer plakt aan het rooster!
- Na ongeveer 3 minuten per kant haal je de entrecote van de BBQ en laat je het onder een stuk aluminiumfolie rusten.
zeezout, suiker, paprika, ui, knoflook, peper, koriander, gember, chili, peterselie, rookaroma, plantaardige olie (raap), nootmuskaat, paprika extract.