Chocolade Druppels Wit
Chocolade Druppels Wit
Callebaut chocolade druppels, wit en van 28% cacao. Leuk en lekker als garnering over toetjes en bakproducten.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Witte chocolade druppels
Deze heerlijke chocolade druppels zijn gemaakt van echt Callebaut chocolade en bevatten 28% cacao. Deze druppels zijn ideaal om te smelten. Vervolgens kun je ze gebruiken in verschillende gerechten zoals toetjes en bakproducten. Ook lekker voor chocolade fondue!Profiteer van onze voordelige bulkverpakking van 1 kilo!
Deze witte chocolade druppels zijn ongeveer 10 milimeter groot.
* De chocoladedruppels zijn van 100% Callebaut chocolade. De druppels zijn herpakt in verpakkingen van De Notenshop.
Voedingswaardes
Energie in kJ
2386
Energie in KCal
570
Vetten
36,1 g/100g
- Verzadigd
21,8 g/100g
Eiwitten
6,0 g/100g
Voedingsvezels
0 g/100g
Koolhydraten
55 g/100g
- Suikers
54,6 g/100g
Zout
0,21 g/100g
Extra informatie
SKU
4807
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
België
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Niet biologisch
Ingrediënten
suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijk vanille aroma.
Most chosen
Nee
Klantbeoordelingen
- Good chocolate for glazingThis chocolate is goo tdo use for making chocolate glaze. Low % cacao solid is the good choice for glazing
- Goede kwaliteit Callebaut chocoladeHeerlijk voor de witte chocolademousse, mooi verpakt en snelle zending.
- Beste chocoladeCallebaut heeft de beste chocolade, en druppels werkt zoveel fijner dan een reep!
- Top!Super lekkere chocolade en fijn om in gebak te verwerken !
- ChocoladeIs en blijft een topper voor koekjes of bonbons te maken