Gratis verzending in NL v.a. €35,-
Vóór 16:00 uur besteld, overmorgen in huis

Uitmuntende service & kwaliteit
100% tevredenheidsgarantie

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs
Dagverse producten met zorg verpakt

Chocolade druppels GOLD De Notenshop
Waardering:
100% of 100

Chocolade druppels GOLD

De Notenshop
Waardering:
100% of 100

Overheerlijke chocolade, toffee, room, boter en een snufje zout. De callets van Callebaut zijn voorzien van een lichte amberkleur met een prachtige gouden gloed. Wacht niet te lang en probeer snel!

Vanaf 6,95

Op voorraad
Selecteer hoeveelheid:
Verpakking
Voorraad
Prijs
500 gram pot
Pot
6,95
€ 13,90/kg
Verlanglijst
Daarom. De Notenshop.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 
    0% van 100
    0 / 10
    Toon alle reviews
    !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Overmorgen in huis
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Callebaut chocolade druppels Gold De chocolademakers bij Callebaut hebben het weer geflikt. Deze ke...
Specificaties
Art.nr.5515
MerkDe Notenshop
Klantbeoordelingen
5 / 5
100%
Gemiddelde uit 10 reviews
  1. Lekkere caramelsmaak, smaakt naar meer
    Uw beoordeling
    100%
    Door Marianne op 23-05-2019
    Voor de verwerking in chocoladekoekjes zijn deze druppels super.
  2. Heerlijk smullen.
    Uw beoordeling
    100%
    Door Sara op 15-05-2019
    Deze druppels waren redelijk snel opgegeten uit het vuistje. Smullen.
  3. Schitterende kleur
    Uw beoordeling
    100%
    Door JH op 11-04-2019
    Weer eens anders dan de standaard bruine of witte chocolade....mooie kleur!
  4. zacht romige smsak
    Uw beoordeling
    100%
    Door Marjolein op 08-04-2019
    Deze chocolade geeft een romige caramel.
    Verwerkt in dolce leche en gebruikt in een reep met noten gepofte rijst en quinoa.
  5. Lekkere smaak
    Uw beoordeling
    100%
    Door Manuela v Renswoude op 26-03-2019
    Ik gebruik ze om te smelten en om er bonbons van te maken en gebruik ze ook als versiering op de bonbons