Aardappel zetmeel (Biologische)
Aardappel zetmeel (Biologische)
Biologische aardappelzetmeel voor het binden van sauzen, soepen en compotes.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Biologische aardappelzetmeel
Aardappelzetmeel is het zetmeel gewonnen uit aardappelen. Zetmeelkorrels komen in de cellen van de aardappel voor. Om het zetmeel te kunnen winnen, worden de aardappelen vermalen. De kapotgemaakte cellen komen hierbij vrij. Het zetmeel wordt gescheiden en uiteindelijk gedroogd tot poeder. Het aardappelzetmeel van De Notenshop is 100% biologisch en vrij van extra toevoegingen.
Aardappelzetmeel gebruiken
Aardappelzetmeel is een natuurlijk bindmiddel. Perfect te gebruiken voor het binden van soepen, sauzen en voor het binden van compotes en vruchtensappen. Aardappelzetmeel heeft een neutrale smaak en zorgt voor een heldere binding.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1360
Energie in KCal
320
Vetten
0 g/100g
- Verzadigd
0 g/100g
Eiwitten
0 g/100g
Koolhydraten
80 g/100g
- Suikers
0 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
5110
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Duitsland
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van gluten, noten, pinda's en sesam.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Ingrediënten
aardappel* (*van Biologische teelt)
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Klantbeoordelingen
4.8 / 5
Gemiddelde uit 5 reviews
- Ongelofelijk makkelijk en snel!Soep of saus noem maar op voor alles handig en bind kracht is zeer sterk! Begin altijd met een beetje. Het bind sterker en sneller dan ik verwacht had, dus in de pan merk je vrijwel na een paar minuten al of nog meer erbij moet of niet. Laatst pasta roomsaus gemaakt van het groente en kip bak vocht met dit en dat werkte zo goed. Meng het apart in een kopje eerst met wat (plantaardige) melk en binnen no-time was mijn saus gebonden. Geen room of boter en bloem er voor nodig en de smaak perfect met natuurlijk alle Italiaanse kruiden
- Werkt primaIk heb dit aardappel zetmeel gekocht om een vegane cheesecake mee te bakken en om saucjes mee aan te dikken. Voor alle twee doeleinden werkt het net zo goed als het maiszetmeel.
Dus ik ben er heel tevreden mee. - Verbetering van de darmfloraWij gebruiken het dagelijks, vermengd met een glaswater om de darmflora te verbeteren (resistent zetmeel) en gaat prima.
- handigik gebruik het bij het koken als een bindmiddel in mijn sauzen
- GezondSchijnt erg gezond te zijn. We gebruiken het in limonade en mijn zoon heeft er veel baat bij met zijn ziekte van Crohn. Moet alleen niet in warme gerechten gebruikt worden anders wordt het gelijk omgezet naar koolhydraten.
[TEST MODE: Related Recommendations]
[TEST MODE: Upsell Recommendations]