Wijnsteen Bakpoeder (Biologische)
Wijnsteen bakpoeder biologisch. Voor het rijzen en luchtig maken van broden, gebak en koekjes.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Wijnsteen biologische bakpoeder
In deze bakpoeder variant is wijnsteenpoeder en natriumbicarbonaat, ook wel baksoda, gemengd met elkaar. Aan deze combinatie zijn geen chemische middelen toegevoegd. Wijnsteen bakpoeder kan gebruikt worden om broden te laten rijsen of om gebak en koekjes luchtiger te maken.
Je kunt bakpoeder tot een half jaar lang bewaren wanneer het goed afgesloten en donker bewaard word.
maïszetmeel*, 24.7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat), natriumbicarbonaat.
*=van biologische teelt.
-
not surei used it once but i am not sure that the baked goods i made turned out as they should have been, they did't raise much! So not sure
-
Biologische wijnsteenpoederTopresultaat in mijn eigen baksels
-
Prima bakpoederDoet wat het moet doen.
Ik vind het fijn dat het in een pot te bestellen is. Dus nu altijd op voorraad. -
gewoon primaGewoon een prima product. Potje heeft een goed formaat.
-
Prima bakpoederBakt zoals het hoort te bakken. Helemaal prima














