Zomerse pastasalade met gebakken halloumi
De zomer brengt heerlijke gelegenheden om buiten te genieten van lichte, verfrissende maaltijden. En wat is er nu beter dan een zomerse pastasalade die vol van smaak en kleur is?
20 min.
Of je nu gaat picknicken, een barbecue organiseert of gewoon een snelle en gezonde maaltijd wilt bereiden, deze zomerse pastasalade met gebakken halloumi zal zeker in de smaak vallen.
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Keukenbenodigdheden: Snijplank, mes, koekenpan en slakom
Bereidingswijze
1. Kook de pasta volgens de verpakking.
2. Snipper de rode ui, snijd de tomaten in blokjes en komkommer in plakjes. Hak de bladeren van de peterselie fijn.
3. Snijd de halloumi in plakken en bak deze goudbruin aan beide zijde in een droge pan. Rooster in dezelfde pan de pijnboompitten.
4. Meng de pasta met de rode ui, tomaten, komkommer, peterselie en honing-mosterd dressing in een slakom. Garneer met de gebakken halloumi en geroosterde pijnboompitten. Genieten maar!
Opmerkingen (0)