Zoete aardappel pompoen blondies
Deze blondies met zoete aardappel en pompoen zijn onweerstaanbaar lekker. Heerlijk kruidig door de toevoeging van pumpkin spice kruiden.
30 min. + 20 min. oventijd
Blondies! Wij zijn er dol op! Dit keer gemaakt met een bijzondere basis namelijk: pompoen! Tamara maakte deze geweldige creatie en deelt vandaag het recept. Een smaaksensatie eerste klas, dat is zeker!
- Bakvorm 20 cm x 20 cm
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Baktijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 120 graden Celcius en vet een vierkante bakvorm in. Bekleed vervolgens de vorm met bakpapier.
- Schil, snijdt en kook de zoete aardappel en pompoen tot het beetgaar is.
- Giet af en pureer de groenten.
- Meng de amandelpasta, kokosolie, palmsuiker, gepureerde groenten en vanille tot een gladde massa.
- Voeg amandelmeel, baking soda en zout toe.
- Breek de chocolade in stukjes en meng door het deegmengsel.
- Verdeel het mengsel gelijkmatig over de vorm.
- Zet voor 20 minuten in de oven.
- Laat volledig afkoelen en snijdt in vierkanten.
- Eet smakelijk!
Buiten de koelkast blijven deze blondies ongeveer 3 dagen goed. In de koelkast kun je ze ongeveer een week bewaren.
Opmerkingen (0)