Zelfgemaakte chocoladereep
Heb je altijd al eens jouw eigen chocoladereep samen willen stellen? Dan is dit jouw kans!
10 min.
Met dit recept maak je van een saaie chocoladereep een super lekkere chocoladereep gevuld met nootjes, caramelblokjes, zeezout of misschien wel gevriesdroogde frambozen!
- Aantal porties: Voor 3 tot 6 personen
- Bereidingstijd: 10 min. + 4 uur wachttijd
- Keukenbenodigdheden: Pannetje, bakpapier en een plat bord of schaal
Bereidingswijze
- Laat de chocoladedruppels au-bain-marie smelten.
- Nu de chocolade vloeibaar is kun je er doorheen roeren wat jij wilt.
- Bekleed een plat bord/schaal met bakpapier.
- Giet hier nu de vloeibare warme chocolade op.
- Strijk de chocolade zo nodig iets uit.
- Strooi toppings naar keuze op de chocolade.
- Zet het bord/schaal met de chocolade voor minimaal 4 uur in de koelkast.
- Breek in gewenste stukken.
- Eetsmakelijk!
Opmerkingen (0)