Warm hazelnoot-havermoutje uit de oven!
Het is weer tijd voor havermout, maar wel met een twist. Deze heerlijke hazelnoot-havermoutjes moet je een keer geprobeerd hebben
Wanneer het buiten kouder wordt, krijg ik weer zin in warme ontbijtjes. Deze keer ging ik aan de slag met havermout, maar dan wel met een twist. Deze heerlijke hazelnoot-havermoutjes uit de oven zijn een ware traktatie én binnen een handomdraai op tafel!
Aan de slag!
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Prak de banaan en voeg de havermout toe, mix door elkaar.
- Voeg ook de hazelnootpasta toe en hak de hazelnoten grof (ongeveer gehalveerd).
- Deze voeg je ook toe samen met de chocolade druppels.
- Meng weer even door elkaar en giet het beslag in een klein oven vormpje.
- Strooi nog wat gehakte hazelnoten erover en die in de oven voor 15 minuten.
- Lekker met een paar aardbeitjes. Genieten maar.
Opmerkingen (0)