Vegan sushi bowl
Een sushi bowl kan je helemaal naar wens samenstellen, ideaal! Dankzij de smaakvolle wakame flakes waan je je even helemaal in Japan.
20 min.
De lekkerste vegan sushi bowl maak je zelf! Door wakame flakes door de sushirijst te mengen krijg je een echte sushi-ervaring. Daarnaast zijn de wakame flakes en edamame bonen eiwitrijk. Precies wat je nodig hebt in een voedzame maaltijd.
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 20 min.
- Keukenbenodigdheden: kookpannetje, snijplank, keukenmes en een kom of diep bord
Bereidingswijze
1. Kook de sushirijst volgens de verpakking. Meng de rijstazijn en wakame flakes door de gekookte sushirijst.
2. Snijd de avocado in plakjes en bosui in ringen.
3. Doe de sushirijst in een kom. Verdeel de avocado, peen, rode kool en edamame bonen over de sushirijst.
4. Garneer de vegan sushi bowl met de bosui en gemengde sesamzaad. Serveer met sojasaus en eet smakelijk!
Opmerkingen (0)