Vegan Chili Proteïn Pindakaas Cookies
Cookies, maar dan anders! Cookies zijn er in zoveel verschillende smaken. Deze zijn vegan en zitten vol met proteïne.
15 min. + 15 min. oventijd
Cookies waarbij de verschillende smaken van pindakaas, chocolade en chili goed tot zijn recht komen. Daarnaast zijn deze cookies ook nog eens vegan met proteïne. De ideale snack of voor tussendoor als je bewust bezig bent met je voeding.
- Aantal porties: 12 grote koeken.
- Bereidingstijd: 30 minuten.
- Keukenbenodigdheden: 1 pan en 1 kom.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 ° C en bekleed een bakvorm met bakpapier.
- Meng in een grote kom het havermeel, de kokossuiker, de proteïne, het bakpoeder en het zout door elkaar. Voeg de gesmolten kokosolie, chili pindakaas, amandelmelk, vanille-extract toe. Mix tot alles goed gemengd is met een houten lepel.
- Roer de chocolade druppels erdoor. Als het deeg te droog lijkt, voeg dan nog een theelepel amandelmelk toe tot je de textuur van een koekjesdeeg krijgt.
- Neem ongeveer een eetlepel van het deeg, rol tot een bal. Leg het op de bakvorm en druk plat met de palm van je hand, strijk de randen glad. Je wilt het in de vorm van een koekje vormen, omdat het tijdens het bakken niet uitspreidt of plat wordt. Herhaal met het resterende deeg.
- Bak 13-15 minuten, of tot de randen goudbruin zijn. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen op de bakplaat. Koekjes zullen in het begin zacht zijn, maar worden steviger als ze afkoelen.
Opmerkingen (0)