Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Vegan chewy blondies met pindakaas en pretzels

0
(0)
Een blondie is het zusje van de brownie. Deze smeuïge koeken doen veel denken aan een boterkoek en smaken ontzettend lekker
10 min. + 20 min. oventijd
Vegan chewy blondies met pindakaas en pretzels

Deze blondies zijn krokant van buiten en zacht van binnen. Als je het mij vraagt is dat de perfecte samenstelling van een lekkere blondie. In dit recept gebruik je geen eieren of zuivel waardoor ze geheel vegan en lactosevrij zijn. 

  • Aantal porties: 4
  • Bereidingstijd: 10 min. + 20 min. oventijd + 30 min. afkoelen
  • Keukenbenodigdheden: Bakvorm ongeveer 20 cm x 20 cm, kom, garde, foodprocessor of keukenmachine en een steelpannetje.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakvorm met bakpapier of vet in.
  2. Meng de chiazaad met water en laat even staan.
  3. Doe het amandelmeel, kokosbloemsemsuiker, bakpoeder en zout in een kom. Meng het door elkaar met een garde. Dit kan eventueel ook in een foodprocessor of keukenmachine.
  4. Smelt de kokosolie in een pannetje. Voeg dit samen met de chiazaad, vanille extract, sojamelk en 1 tl pindakaas toe aan de kom. Mix het tot een geheel. Het klopt dat dit plakkerig is en zal waarschijnlijk een bal vormen.
  5. Maak 4 pretzels klein en meng deze door het beslag.
  6. Verdeel het beslag over de bakvorm en druk als nodig is goed aan. Verdeel 1 tl pindakaas over de blondie en druk er 4 pretzels in.
  7. Bak de blondie 15 tot 20 minuten in de oven.
  8. Laat de blondie tenminste 30 minuten afkoelen en eet smakelijk!
Vegan chewy blondies met pindakaas en pretzels
Dit bericht is geplaatst in Snacks recepten, Bakrecepten, Koekjes recepten en getagged met Amandelmeel, Chiazaad, Vanille extract

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie