Valentijnsbrownie
Tijd om jouw geliefde te verwennen! Dit brownierecept is een echt Valentijnsrecept. Ideaal als cadeautje op Valentijnsdag.
10 min. + 25 min. oventijd
Jouw valentijn verrassen met iets lekkers? Met dit recept maak je heerlijke smeuïge brownies gevuld met verse frambozen en pure chocolade druppels. Zin om er helemaal een feestje van te maken? Garneer de brownies dan met gesmolten witte chocolade en gevriesdroogde frambozen!
- Aantal porties: 10-12
- Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: vierkante bakvorm 21 x 21 cm, houten spatel, mengkom, bakpapier en vork
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius en bekleed het bakblik met bakpapier.
- Prak de banaan en kluts de eieren met de agavesiroop.
- Meng de eieren, banaan en kwark door de droge ingrediënten.
- Schep nu de chocoladedruppels en de verse frambozen door het beslag.
- Giet het beslag in het bakblik en zet 25 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat de brownies goed afkoelen op een rooster (haal uit het bakblik) en laat ze 1 nachtje verpakt in zilverpapier rusten.
- De volgende dag in vierkante stukjes snijden en eventueel decoreren met gesmolten chocolade en wat gevriesdroogde frambozen of verse frambozen.
Opmerkingen (0)