Toffee saus
Met slechts een paar ingredienten en 3 stappen maak je deze heerlijke toffee saus. Origineel wordt hij gebruikt voor Sticky Toffee Pudding, maar deze saus is ook heerlijk om over je ijs, appeltaart of andere zoete desserts te gieten.
10 min.
De saus heeft een rijke karamelachtige smaak en een gladde, romige textuur. Voeg een snufje zout toe om alles uit te balanceren en het toevoegen van kaneel en vanille is optioneel, maar sterk aanbevolen.
- Aantal porties: Voor 8-10 personen
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Keukenbenodigdheden: sauspan, spatel of garde
Bereidingswijze
1. Combineer al je ingrediënten behalve de slagroom in een steelpan en laat het smelten op middelhoog vuur totdat de suiker is opgelost.
2. Voeg de room toe en meng tot gecombineerd.
3. Kook nog eens 2-3 minuten of totdat je de gewenste consistentie hebt bereikt.
4. Voila! Genieten maar
Opmerkingen (0)