Taco’s met Mexicaanse scrambled tofu
Wie houdt er nou niet van taco’s? Je kunt ze vullen met alles wat je zelf lekker vindt!
30 min.
Ideaal voor als je met meerdere mensen eet. Wil je een keer vegetarische taco’s proberen? Maak dan zeker dit recept met tofu en de heerlijke Texmex kruiden, echt een toppertje!
- Aantal porties: 2-3 personen
- Bereidingstijd: 30 min.
- Keukenbenodigdheden: bakpapier, pakplaat, koekenpan, mes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Probeer al het vocht uit de tofu te knijpen. Maak gelijk met je handen kleine kruimels van de tofu en leg deze op een schone theedoek of keukenpapier om verder uit te lekken.
- Leg ze op een bakplaat met bakpapier en mix met de maizena. Schuif in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 15 minuten.
- Snijd ondertussen de groenten.
- Verhit olie in een koekenpan en haal de tofu uit de oven. Doe de tofu in de pan samen met de Texmex kruiden, de tomatenpuree en een scheutje water.
- Bak samen zo’n 10 minuutjes op zacht vuur.
- Doe ondertussen de taco schelpen in de oven.
- Zet al je toppings op tafel, samen met de tofu en de taco schelpen en vullen maar!
Opmerkingen (0)