Stroopwafel ontbijttaartje met dadelkaramel
Maak je klaar voor een ontbijtfeest met dit stroopwafel ontbijttaartje met dadelkaramel! Dit recept mixt heerlijke stroopwafels met het smeuïge van dadelkaramel.
10 min. + 30 min. oventijd
Echt perfect om je ochtend op te leuken. Alle ingrediënten bestel je bij De Notenshop!
- Aantal porties: 2 personen
- Bereidingstijd: 10 min + 30 min oventijd
- Benodigdheden: Bakvorm met diameter van 13 centimeter, mengkom, garde, oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakvorm.
- Doe de havermout, eiwitpoeder en bakpoeder in een kom en meng dit met een garde.
- Maak de dadelkaramel door de medjoul dadels te ontpitten en deze in een blender te mengen met de plantaardige melk, vanille extract en snuf zout tot een gladde massa.
- Voeg de plantaardige melk en dadelkaramel toe en meng het tot een beslag. Bewaar eventueel een halve eetlepel dadelkaramel voor als garnering.
- Snijd twee van de drie mini stroopwafels in stukjes en meng dit door het beslag.
- Schenk het beslag in de springvorm, top af met de derde mini stroopwafel en zet het voor 20 tot 30 minuten in de oven.
- Laat het taartje afkoelen voordat je het aansnijdt. Garneer eventueel met de overgebleven dadelkaramel. Geniet van het stroopwafel ontbijttaartje met daddelkaramel! Je kan het taartje maximaal 3 maanden in de vriezer bewaren.
Opmerkingen (0)