Speculaas mummies!
Een witte chocolade bonbon met een vulling van speculaas en roomkaas. Naast dat ze heerlijk smaken, zien ze er ook nog eens angstaanjagend lekker uit!
10 min. + 45 min. wachttijd
Hoe leuk zijn deze griezelige mummies, gemaakt van onze mini speculaasjes en witte chocolade? Je maakt de bonbons met maar 4 ingrediënten. Leuk voor Halloween of gewoon om te trakteren!
- Aantal porties: Voor 15 stuks.
- Bereidingstijd: 10 min. bereiden + 45 min. wachten.
- Keukenbenodigdheden: Mengkom, keukenmachine, pannetje, hittebestendig bakje.
Bereidingswijze
- Maak de mini speculaasjes fijn met een keukenmachine samen met de roomkaas of monchou. Maak er 15 balletjes van en plaats deze voor zo’n 45 minuten in de vriezer.
- Verwarm de witte chocolade au bain-marie. Leg een bakpapiertje klaar en doop de bonbons één voor één in de chocolade en leg ze op het bakpapier.
- Swirl de overgebleven chocolade met een theelepel over de bonbons zodat je echte mummie strepen krijgt.
- Geef iedere mummie twee ogen en laat de chocolade uitharden en genieten maar!
Opmerkingen (0)