Salted caramel cookies
Verwacht je visite of staat er een filmavond op de planning? Wat de gelegenheid ook is: deze koekjes zijn altijd een goed idee.
45 min. + 15 min. oventijd
Tijd voor écht lekkere koekjes! Met deze salted caramel cookies scoor je altijd. Lekker knapperig van buiten en een beetje chewy van binnen. En eerlijk is eerlijk: is er een betere combinatie dan karamel en zeezout?
- Aantal porties: 18 koekjes
- Bereidingstijd: 50 min.
- Keukenbenodigdheden: twee mengkommen, bakpapier en bakplaat
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 ˚C.
- Meng de bloem, baking soda en zout samen in een grote mengkom.
- Combineer in een aparte kom de (plantaardige) boter, suiker, cashewpasta, vanille extract en karamelblokjes.
- Giet de vloeibare ingrediënten bij de droge ingrediënten en meng.
- Schep het koekjesdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Bak elke partij koekjes gedurende 12-15 minuten.
- Laat afkoelen, besprenkel elk koekje met een beetje extra karamel en bestrooi met zeezout.
Opmerkingen (0)