Pitaya Cheesecake Bites
De lekkerste cheesecake maak je natuurlijk zelf!
30 min. + 30 min. oventijd
Met deze Pitaya cheesecake bites scoor je gegarandeerd punten. Lekker met een krokante koekjesbodem met witte chocolade. De witte chocolade druppels van De Notenshop zijn dan ook echt aan te raden. Gevolgd door een frisse vulling met een roze kleur door het dragonfruitpoeder, dit wil je proeven!
- Bereidingstijd: 30 min. bereiding + 30 min. oventijd.
- Keukenbenodigdheden: Springvorm (20cm), garde, oven, mengkom, bakpapier en een glas.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Kruimel de koekjes en meng dit met de gesmolten witte chocola, gesmolten boter en suiker.
- Bedek de springvorm met bakpapier en verspreid het mengsel over de bodem. Druk de bodem stevig aan met je vingers of gebruik de onderkant van een glas. Plaats deze ondertussen in de koelkast.
- Klop alle ingrediënten voor de vulling behalve de drakenfruit poeder samen tot een glad beslag. Zet 1/3 kopje beslag apart en meng dit met de drakenfruit poeder tot een egale kleur.
- Vul de springvorm met het witte beslag. Schep hierover met een lepel grote druppels van het roze beslag. Gebruik een mes om een swirl-effect te creëren.
- Bak de cheesecake gedurende 30 minuten in de oven. Laat dit geheel afkoelen voor je deze in de koelkast plaatst voor minstens 2 uur.
Opmerkingen (0)