Koolhydraat beperkte pindakaas choco bars
Een crunchy bite met de smaken van chocolade en pindakaas? Met deze koolhydraatbeperkte pindakaas choco bars kun jij dit maken.
15 min. + 60 min. wachttijd
Je hebt er maar 6 ingrediënten voor nodig. Het leuke is dat je kunt variëren naar eigen smaak qua noten of vulling. Nu zijn het pecannoten, walnoten, hazelnoten en gepofte rijst geworden!
- Aantal porties: 20 porties
- Bereidingstijd: 15 min. + 60 min. wachttijd
- Keukenbenodigdheden: Weegschaal, mengkom, spatel, steelpan, hittebestendig bakje, snijplank + hakmes, siliconen bakvorm 20 x 20
Bereidingswijze
- Schep de pindakaas en de pure chocolade in een hittebestendige bak. Smelt dit vervolgens au-bain-marie, dit doe je door een laagje water in een steelpan te koken en het bakje erbovenop te zetten.
- Als het goed is gesmolten, spatel je de pecannoten, hazelnoten, walnoten en de gepofte rijst erdoor. Daarna schep je het in de bakvorm en verdeel je het gelijkmatig. Zet voor 60 min in de koelkast.
- Optioneel kun je er nog een topping op maken door de witte chocolade te smelten en groene kleurstof erdoor te roeren.
Opmerkingen (0)