Peanutbutter brownies
Zei iemand pindakaas en chocolade? Deze twee toppers samen moeten wel echt een topcombi zijn dacht ik. Ik goot ze samen en maakte deze heerlijke peanutbutter brownies.
Een perfecte snack tussendoor en super om te trakteren tijdens een feestje of gewoon bij de koffie!
10 min. + 15 min. oventijd
De peanutbutter brownies zijn glutenvrij en staan binnen 10 minuten in de oven. Warm zijn ze lekker maar mijn voorkeur gaat toch uit naar, goed af laten koelen en afgedekt bewaren in de koelkast en dan iedere dag een stukje nemen. Hier thuis mocht ik ze niet mee naar mijn werk nemen want ze waren TE lekker. Ga jij ze proberen?
- Aantal porties: 1 brownie
- Bereidingstijd: 10 min. + 15 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Brownievorm, bakpapier, keukenmachine, spatel, oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg het bakpapier in de brownievorm
- Meng alle ingrediënten, behalve de chocoladedruppels, in de keukenmachine tot een glad beslag
- Roer daarna met een spatel 50 gram van de chocoladedruppels door het beslag en giet dit in de brownievorm
- Top dan de brownie af met lepeltjes pindakaas en roer dit lichtjes met een vork door de bovenkant van de brownie Verdeel daarna de overgebleven chocoladedruppels eroverheen
- Zet voor 15 minuten in de oven
- Smakelijk!
Opmerkingen (0)