Pasta met rode pesto
Pasta's kun je eindeloos combineren met verschillende ingrediënten en sauzen. Dit recept is makkelijk en snel te maken en o zó lekker.
20 min.
Pasta met rode pesto! Een makkelijke maaltijd lekker als avondmaaltijd maar ook heel lekker als koude gezonde lunchsalade. Makkelijk om te maken en ongelofelijk lekker!
- Aantal porties: 2
- Bereidingstijd: 20 min.
- Keukenbenodigdheden: kookpan, schaaltje, koekenpan, keukenmachine of blender en diep bord.
Bereidingswijze
- Kook de penne al dente volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Wel de zongedroogde tomaten in lauwwarm water totdat deze zacht zijn. Laat ze goed uitlekken en dep ze droog.
- Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en maak de knoflook schoon. Mix alles in een keukenmachine totdat je een mooie grove pesto hebt. De pesto moet mooi smeuïg zijn, voeg nog wat extra olie toe als de pesto te droog is.
- Meng de pesto met de penne en bestrooi met wat extra Parmezaanse kaas.
Opmerkingen (0)