Makkelijk ontbijttaartje met chocolade en blauwe bessen
Dit is een recept voor een heel makkelijk ontbijttaartje met chocolade en blauwe bessen. Glutenvrij, makkelijk te maken, voedzaam maar vooral heel lekker!
5 min. + 35 min. oventijd
Ik ging weer aan de slag met sorghummeel. Sinds kort ben ik echt fan van dit meel en ik vind hem heel fijn is baksels. Samen met pure chocolade en blauwe bessen heb je heel snel een super lekker ontbijtje. Het taartje is glutenvrij, lactosevrij en vegan te maken. Zonder veel gedoe staat dit recept snel op tafel.
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 5 min. + 35 min. oventijd.
- Keukenbenodigdheden: Oven bestendig schaaltje en spatel.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 180 graden en zet een ovenbestendig bakje klaar.
- Prak de banaan fijn en roer hier de yoghurt en maple syrup doorheen.
- Meng samen met de meel, kaneel, bakpoeder en het snufje zout tot een beslag.
- Spatel de chocolade en blauwe bessen door het beslag en schep dit in het ovenbestendige bakje.
- Bak je taartje in 30 a 35 minuten gaar in de oven.
Geniet ervan!
Opmerkingen (4)
Wat leuk om te horen! Hopelijk heeft het gesmaakt!
Groetjes, De Notenshop