Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Notenbrood

4.7
(3)
Notenbrood is niet alleen lekker, maar ook nog eens gemakkelijk zelf te maken. Met dit gemakkelijke recept zet je binnen een handomdraai een parel op tafel!
10 min. + 45 min. oventijd
Notenbrood
  • Aantal porties: 1
  • Bereidingstijd: 5 min. + 10 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: Cakevorm, bakpapier, kom,

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier of vet deze goed in.
  2. Hak de noten grof.
  3. Roer de eieren met de kwark en de honing los.
  4. Meng het boekweitmeel, havermeel, bakpoeder en zout door het natte beslag totdat je geen klontjes meer hebt.
  5. Schep 3/4 van de gehakte noten door het beslag en schep het beslag in de cakevorm.
  6. Verdeel de overige noten over het beslag en bak het brood in 40 a 45 minuten gaar.
  7. Laat afkoelen buiten de oven en laat grotendeels afkoelen voordat je het brood aansnijdt.
  8. Dit brood is goed in te vriezen en blijft 2 a 3 dagen lekker in een goed afgesloten trommel. 

Dit bericht is geplaatst in Ontbijt recepten, Lunch recepten, Tussendoortjes recepten en getagged met Boekweitmeel

Opmerkingen (2)

Plaats een reactie