Mexicaanse nacho’s
Wie kent het niet? Nacho's! Je kunt deze loaded nacho's op verschillende manieren maken en alle ingrediënten die je lekker vindt toevoegen.
10 min. + 5 min. oventijd
Ik vind Mexicaanse nacho’s toch wel echt de lekkerste avondsnack voor in het weekend. Lekker met wat chilisaus of zure room om de nacho's in te dippen. Biertje erbij en you're ready! Laat het weekend maar beginnen!
- Aantal porties: 2
- Bereidingstijd: 10 min. + 5 min. oventijd.
- Keukenbenodigdheden: ovenschaal, snijplank en mes
Bereidingswijze
- Gebruik je gedroogde kidneybonen? Laat deze dan eerst 12 uur weken en kook ze hierna 50 minuten.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de puntpaprika in ringen en avocado en vleestomaat in blokjes.
- Verdeel de tortillachips in een ovenschaal.
- Verdeel de maïs, kidneybonen, puntpaprika en blokjes tomaat over de chips en garneer met geraspte cheddar kaas.
- Zet de ovenschaal 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
- Verdeel de blokjes avocado over de nacho's en serveer eventueel met zure room of chilisaus.
Opmerkingen (0)