Meerzaden crackers
Crackers, ik eet ze supergraag en beleg ze graag met zoet én hartig. Als ontbijt, lunch of heerlijk als tussendoortje. Vaak bevatten ze koolhydraten. Dat is helemaal niet erg maar soms probeer ik mijn koolhydraten wat te beperken en daarom heb ik nu een receptje waardoor ik toch crackers kan eten én beleggen zonder al teveel koolhydraten binnen te krijgen.
10 min. + 25 min. oventijd
Ze zijn mega makkelijk te maken en zo klaar. Ze bevatten veel eiwitten en door de zaden en pitten is het ook een bron van vezels en Omega 3. Je kunt ze ongeveer 5 dagen afgesloten in de koelkast bewaren.
Ga jij ze proberen? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
- Aantal porties: 8
- Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. oventijd.
- Keukenbenodigdheden: Bakpapier, bakplaat en een mengkom.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden en leg het bakpapier op de bakplaat.
- Klop de eieren los en roer hier de rest van de ingrediënten hier doorheen.
- Leg dit mengsel op het bakpapier en druk het goed stevig aan. Maak er een rechthoek van.
- Leg dit voor 10 minuten in de oven.
- Haal de bakplaat uit de oven en snijd met een scherp mes de crackers in 8 gelijke stukken.
- Leg daarna de bakplaat terug in de oven voor nog 15 minuten.
- Laat daarna goed afkoelen en beleg ze met whatever you want! Smakelijk!
Opmerkingen (0)