Kokosmakronen met frambozen en chocolade
Altijd al zelf kokosmakronen willen maken? Met dit heerlijke receptje zet je binnen een handomdraai deze heerlijke koeken op tafel.
15 min. + 20 min. oventijd
Life is better in pink! En daarom maakte ik de klassieke kokosmakronen met frambozen. Ze geven een extra frisse smaak aan het koekje én bovendien zien ze er veel leuker uit.
Bereiding
- Meng de kokosrasp, de eiwitten, suiker en een snuifje zout tot een mooi geheel. Gebruik hiervoor een keukenrobot of meng goed met de hand.
- Plet de frambozen met een vork en voeg ze toe aan het mengsel.
- Maak hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Je kan dit doen door ofwel een ijsschep te gebruiken, of met behulp van 2 lepels.
- Bak een 20-tal minuten op 160 graden.
- Laat wat afkoelen en smelt intussen de chocolade. Je hebt maar een kleine hoeveelheid chocolade nodig.
- Maak versiering bovenop de kokosrotsjes met de chocolade en laat afkoelen.
De kokosrotsjes zijn enkele dagen te bewaren.
Laat het smaken!
Opmerkingen (0)