Kip tapenade met zongedroogde tomaten
Een hartige spread van gerookte kip, kaas én pijnboompitten. Verrassend, smaakvol én super makkelijk om te maken.
20 min.
Een hartige spread van gerookte kip, kaas én pijnboompitten. Verrassend, smaakvol én super makkelijk om te maken.
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Keukenbenodigdheden: 2 vorken, snijplank, keukenmes, staafmixer & mengkom
Bereidingswijze
- Begin met het fijn maken van de kipfilet. Dit doe je door middel van twee vorken.
- Snijd de zongedroogde tomaten en kaas ook in kleine stukjes. Voeg dit toe aan de kipfilet.
- Tot slot voeg je de pijnboompitten, olijfolie en kruiden eraan toe.
- Gebruik een staafmixer om het geheel met elkaar te mengen en te pureren. Stop bij je eigen gewenste grofheid van de tapenade.
- Proef de tapenade en voeg zo nodig nog wat olijfolie en kruiden eraan toe.
- Bewaar in de koelkast in een afgesloten bak.
Opmerkingen (0)