Koolhydraatarme karamel pecan truffels
Deze heerlijke truffels zijn in een handomdraai gemaakt, makkelijk te bewaren en gewoon mega lekker!
5 min. + 1 uur wachttijd
- Aantal porties: 12
- Bereidingstijd: 5 min. + 90 min. wachttijd
- Keukenbenodigdheden: Mengkom, keukenmachine, weegschaal, pan, au-bain-marie schaaltje
Bereidingswijze
- Maal de speculaasjes met de pecannoten tot fijne kruimels.
- Mix de roomkaas en de Caramel Crush erdoor.
- Maak 12 kleine balletjes van c.a. 30 gram per stuk. Leg ze voor minimaal 1 uur in de vriezer.
- Smelt de chocolade au-bain-marie en dip de bevroren truffels in de chocolade. Top af met nog wat pecan nootjes.
- Laat nog een half uurtje uitharden in de koelkast en geniet!
Wil je ze nog bewaren? In een afgesloten doosje in de koelkast zijn ze ongeveer nog een week houdbaar.
Opmerkingen (0)