Haverkoeken met rozijnen en cranberry’s
Heerlijke knapperige haverkoeken met verschillende gezonde bessen en stukjes pecannoot.
20 min. + 15 min. oventijd
Zelfgemaakte koeken zijn natuurlijk het allerlekkerste. Met deze havermoutkoeken heb je altijd iets lekkers voor tussendoor of om uit te delen. Lekker met de Healthy Berry Mix en wat stukjes pecannoot!
Ze hebben een crunchy bite maar zijn ook zacht van binnen. Deze koeken wil je proeven!
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 210 graden onder- en bovenwarmte of 195 graden hetelucht. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Doe de Healthy Berry mix in een kommetje en voeg hier heet water aan toe zodat dit even kan wellen.
- Doe de overige ingrediënten in een mengkom en spatel deze door elkaar tot een stevig beslag. Laat het zo’n 10 minuten staan.
- Laat de Healthy Berry mix uitlekken en dep deze droog en voeg deze toe aan het stevige beslag. Spatel nog één keer door elkaar.
- Maak 10 bollen met een ijsbolletjes schep en leg deze op de bakplaat.
- Bak de haverkoeken gedurende 12 minuten in de oven. Haal ze heel even uit de oven en duw ze plat met de bolle kant van een lepel of spatel.
- Laat de koeken afkoelen buiten de oven en geniet!
Opmerkingen (4)
Maar er staat niet dat ze weer terug moeten? En hoe lang dan…..