Glutenvrije pancakes met chocolade
Makkelijke en glutenvrije ontbijt pancakes gevuld met stukjes chocolade. Een echt lekker ontbijtje waar je je bed voor uit wilt komen!
20 min.
Ik ging dit keer aan de slag met sorghum meel en glutenvrije havermeel om makkelijke glutenvrije pancakes te ontwikkelen. Sorghum meel is een heel fijn mee om pancakes mee te maken en past super goed bij het havermeel. Voeg dan nog wat pure chocolade toe aan deze twee meelsoorten en je hebt een heel fijn pancake recept.
Als laatste nog even jouw ontbijt pancakes versieren met je favoriete toppings en je ontbijtje is klaar om van te smullen!
- Aantal porties: 2
- Bereidingstijd: 20 min.
- Keukenbenodigdheden: mengkom, garde, pan, beslag lepel en spatel.
Bereidingswijze
- Klop het ei los samen met de melk en het zoetmiddel.
- Meng de meelsoorten, het kaneel, zout en bakpoeder door de natte ingrediënten totdat je geen klontjes meer hebt.
- Schep dan de pure chocolade druppels door het beslag.
- Verwarm een pan met goede anti aanbak laag op middelhoog vuur totdat deze goed heet is.
- Schep dan een hoopje beslag in de pan en laat deze bakken totdat je allemaal bubbeltjes ziet ontstaan aan de bovenkant van de pancake. Draai je pancake dan voorzichtig om en bak je pancake nog voor een minuutje aan de andere kant.
- Ga zo door tot al je beslag op is.
- Versier je pancakes met je favoriete toppings en geniet ervan!
Je kunt deze pancakes ook heel goed invriezen voor later!
Opmerkingen (0)