Gezonde chocolade muffins
Chocolade muffins.. ze zijn zo lekker maak vaak ook niet zo fijn voor de lijn! Daarom heb ik een variant bedacht die nét wat gezonder is, maar toch super lekker!
10 min. + 30 min. oventijd
Deze lekkere chocolade muffins zijn heerlijk om als tussendoortje te eten. En ook heel belangrijk, je maakt ze met maar 5 ingrediënten en ze zijn zo klaar. Waarschijnlijk heb je alles wel in huis. Snel maken dus!
- Aantal porties: Voor 6 personen
- Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Mengkom, houten spatel en een siliconen muffinvorm voor 6 muffins.
Bereidingswijze
- Verwarm oven voor op 175 graden en vet de vormpjes in.
- Meng eerst alle droge ingrediënten.
- Meng bovenstaande met de eieren en de geprakte bananen.
- Als laatste goed de chocoladepasta erdoor roeren.
- Vul de vormpjes en zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.
- Voor de topping: Mix 150 gram crème Chantilly (instant cream) poeder met 150 gram water voor 3 minuten op de hoogste stand.
- Laat de muffins goed afkoelen en top ze af met de crème chantilly en wat verse frambozen.
Bewaar de cupcakes in de koelkast.
Opmerkingen (0)