Flammkuchen met geitenkaas en perzik
Een combinatie van hartig en zoet, zo lekker! Als snack bij de borrel, lunch of diner; het kan allemaal!
30 min. + 20 min. oventijd
Flammkuchen, beter bekend als de Duitse variant van de pizza. Door de dunne bodem komen de gebruikte ingrediënten nog beter uit. Top de flammkuchen af met heerlijke geroosterde amandelsnippers. Dat wordt gegarandeerd genieten!
- Aantal porties: 8 stukjes
- Bereidingstijd: 30 min. + 20 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Koekenpan, bakpapier, bakplaat, pizza snijder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Rol het deeg uit en bestrijk met de creme fraîche.
- Snijd met een deegroller in 8 stukken.
- Brokkel de geitenkaas met je handen en verdeel over de stukjes.
- Snijd de perzik in partjes en verdeel deze over de flammkuchen.
- Maak af met de rode ui en schuif in de oven voor 15-20 minuten of tot goudbruin.
- Bak de amandelsnippers in een droge koekenpan tot ze mooi goudbruin zijn.
- Haal de flammkuchen uit de oven, besprenkel met honing en de amandelsnippers!
Opmerkingen (0)