Eiwitrijke Veganistische Chili
Deze Eiwitrijke Veganistische Chili is klaar in slechts 20 minuten en is de perfecte snelle lunch of avondmaaltijd! Het is verwarmend en maakt gebruik van sojabrokken voor een plantaardig en eiwitrijk resultaat. Gegarandeerd je nieuwe favoriet!
20 min.
Wat ook zo fijn is aan dit gerecht is dat het zo makkelijk is om aan te passen op basis van de ingrediënten die je thuis al hebt. Hou je niet van aubergine? Vervang je favoriete groente. Zwarte bonen vergeten te kopen? Kidney, lima, of zelfs kikkererwten zijn geweldig! Linzen werken ook prima voor de afwisseling. Serveer de chili met een paar sneetjes vers brood voor een vullende en gezonde maaltijd.
- Aantal porties: 3 tot 4 porties
- Bereidingstijd: 20 min
- Keukenbenodigdheden: Grote pan, pollepel, keukenmes en een snijplank.
Bereidingswijze
- Begin met het snijden van alle groente.
- Verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de ui ongeveer 5 minuten of tot hij zacht is.
- Voeg de rest van de groenten toe en bak nog een paar minuten, totdat alle groenten doorgekookt is.
- Voeg de kruiden, bouillon, tomatensaus en sojabrokken toe en kook totdat de sojabrokken het vocht hebben opgenomen en de chili wat is ingedikt.
- Voeg de zwarte bonen toe en laat nog een paar minuten doorkoken. Serveer met je favoriete brood en geniet!
Opmerkingen (0)