Drip cake
Een echte showstopper op het volgende feest! Deze drip cake zal zeker de aandacht trekken en je hebt zelf volledig de controle over wat voor smaak cake of vulling je gebruikt.
- Aantal porties: 10-12 personen
- Bereidingstijd: 30 min.
- Keukenbenodigdheden: spatel, klein lepeltje of en plastic knijpfles en broodmes
Bereidingswijze
1. Stapel en vul je taart zoals je gewoonlijk zou doen. Smeer daarna de taart af met een botercreme en laat dit 20 minuten opstijven in de koelkast voor je aan de drip begint.
2. Voeg je slagroom toe aan een steelpannetje en laat dit langzaam opwarmen over middelhoog vuur.
3. Voeg de slagroom vervolgens toe aan je chocolade en laat dit 1 minuut staan. Meng het na 1 minuut door elkaar tot een egaal mengsel.
4. Gebruik vervolgens een kleine lepel of een plastic knijpfles om je drip design te maken, begin aan de zijkanten en bedek vervolgens de bovenkant van je taart met de overgebleven chocolade.
5. Decoreer je taart eventueel verder en hij is klaar om te serveren!
Opmerkingen (4)