Dadelreepjes met citroen en kersen
Deze dadelreepjes zijn perfect om mee te nemen in de broodtrommel! Voedzaam, lekker en een energiebommetje. Ook nog eens makkelijk om te maken!
20 min.
Deze dadelreepjes zijn een erg lekker en fris tussendoortje. Met enkele ingrediënten tover jij dit tussendoortje op tafel. Ook lekker om mee te nemen in de broodtrommel naar kantoor, school of tijdens een dagje weg.
- Aantal porties: 16
- Bereidingstijd: 20 min.
- Keukenbenodigdheden: foodprocessor en kleine bakvorm
Bereidingswijze
1. Week de medjoul dadel 15 minuten in warm water.
2. Mix de noten fijn in een foodprocessor. Voeg hierna de medjoul dadels, plantaardige melk, citroenpoeder, kersen crunch en snuf zout toe. Mix het tot een gladde massa.
3. Bekleed de bakvorm met bakpapier en verdeel het dadelmengsel over de bakvorm. Garneer eventueel met extra kersen crunch en citroenpoeder. Zet minimaal 2 uur in de koelkast en geniet!
Opmerkingen (0)