Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Dadel pompoencake

0
(0)
Tussendoortjes, ik hou ervan. Vaak pak ik in de ochtend een plak bananenbrood of een ander soort cake uit de vriezer zodat ik altijd een lekker en verantwoord tussendoortje bij me heb.
10 min. + 40 min. oventijd
Dadel pompoencake

Deze dadelcake bevat ook nog eens groente. Een win win tussendoortje dus!

Je kunt deze dus makkelijk invriezen. Je kunt hem ontdooien en dan opeten of nog heel even een paar minuten in de oven leggen. Dan krijg je een lekker krokant korstje, heerlijk!

De stukjes dadel in de cake maken het dat je een beetje een karamelachtige smaak krijgt. Karamel zonder “echte” suiker, dat willen we allemaal wel toch?

  • Aantal porties: 10
  • Bereidingstijd: 10 min. + 40 min. oventijd
  • Keukenbenodigdheden: Cakeblik, bakpapier en een keukenmachine

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed het cakeblik met bakpapier.
  2. Houd de dadels, baking soda en citroensap apart en meng de rest van de ingrediënten tot een gladde massa in de keukenmachine.
  3. Meng dan de baking soda en het citroensap tot een bruisende substantie en roer dit goed door het cakebeslag.
  4. Roer dan met een lepel de dadelstukjes door het beslag en zet voor ongeveer 40 minuten in de oven.
  5. Warm heel erg lekker maar je kunt ze dus ook per plak invriezen en dan iedere dag een plakje eten. Smakelijk!
Dadel pompoencake
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Tussendoortjes recepten en getagged met Dadels

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie