Dadel-cacao hapjes
Vandaag hebben we een leuk recept voor dadel-choco hapjes voor jullie. Het maken van deze hapjes is een fluitje van een cent en ook nog eens helemaal vegan!
10 min. + 30 min. oventijd
Zin in een lekker zoet tussendoortje, maar geen zin in iets ongezonds? Van deze dadel-cacao hapjes kun je met een gerust hart snacken. Het maken van deze hapjes is een fluitje van een cent en je hebt geen oven nodig voor deze pareltjes!
- Aantal porties: 10
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Keukenbenodigdheden: bakpapier, bakvorm, lepel, mengkom
Bereidingswijze
- Bekleed een bakvorm (ongeveer 10x10) met bakpapier.
- Draai alle ingrediënten, behalve de cacaonibs en pure chocolade in een keukenmachine tot een gladde massa.
- Druk het mengsel met de bolle kant van een lepel in de bakvorm en zet ongeveer 3 uur in de koelkast tot het stevig is geworden.
- Haal de plak uit de vorm.
- Snijd in gelijke stukjes (ongeveer 10) en leg deze op een bakpapiertje.
- Smelt de chocolade au bain-marie.
- Dompel de stukjes met een vork in de chocolade en laat de overige chocolade eraf druipen.
- Bestrooi ze met cacaonibs en zet ze in de koelkast voor ongeveer 30 minuten of totdat ze hard geworden zijn.
Opmerkingen (0)