Crunchy plaatcake met noten
Een heerlijke noten plaatcake maak je eenvoudig zelf met dit heerlijke recept van Anne. Erg lekker bij de koffie, als dessert of gewoon als tussendoortje.
10 min. + 30 min. oventijd
Ik ben gek op cake. Maar helaas is de cake vaak droog door het gebruik van amandelmeel. Na veel oefenen en proberen, heb ik eindelijk het ultieme recept combinatie gevonden! De koolhydraatarme crunchy plaatcake met noten is écht aan te raden. De cake zelf is heerlijk zacht. De topping is echt een perfecte contrast met de zachte cake. Een heerlijke zoete crunchy topping met noten. Ben jij benieuwd naar het recept? Hieronder lees je hoe ook jij hem kan maken.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht. Bekleed de bakvorm met bakpapier.
- Doe alle ingrediënten van de cake in een mengkom en klop het op tot een egaal beslag.
- Schep het beslag in de bakvorm.
- Doe de ingrediënten voor de topping in de mengkom en gebruik een spatel om het goed door te roeren. Verdeel daarna de topping over het beslag.
- Bak de plaatcake voor zo’n 30 minuten in de oven.
- Laat de cake volledig afkoelen en snijd hem in 20 blokjes.
- Bewaar de cake in een afgesloten trommel of vries ze in.
Opmerkingen (0)