Crunchy bites
Wie droomt er nou niet van de combinatie van chocolade en aardbei. Hier heb ik een heerlijke snack van gemaakt. En de chocolade die ik gebruikte is ook nog eens vegan, plantaardig en zuivelvrij!
10 min.
Je staat niet lang in de keuken, je hebt geen oven nodig en je haalt er heel veel stukjes uit. Natuurlijk nam ik deze snack ook mee naar mijn werk onder het genot van een kopje thee of koffie. Nou, ze hebben genoten! Dit mocht ik wel vaker maken.
- Aantal porties: 10-15 stuks
- Bereidingstijd: 10 min.
- Keukenbenodigdheden: Mengkom, houten spatel, brownie bakblik 18 x 18 cm, bakpapier
Bereidingswijze
- Smelt de chocolade druppels au bain-marie en meng met de gepofte rijst en de kokosrasp.
- Bedek de bodem van het brownie bakblik met het bakpapier. Verdeel het mengsel over de bodem en zet even in de koelkast.
- Verdeel de extra 80 gram gesmolten chocolade over de bodem en strooi de gevriesdroogde aardbeien crunch meteen hierover. Duw de crunch iets in de chocolade en zet terug voor 30 in de koelkast om op te stijven.
- Snijd in repen of blokjes en geniet!
Bewaar deze snack in een Tupperware bakje.
Opmerkingen (1)