Choco notenbrood
Deze chocolade notenbrood is altijd een succes. Deze variant is extra lekker doordat er ook pure chocolade en grof gehakte noten in zitten.
10 min. + 30 min. oventijd
Als ik ergens gek op ben, is het chocolade gecombineerd met noten. Daarnaast hou ik van snel en simpel. Deze koolhydraatarme choco notenbrood is daarom echt perfect. Je hebt het idee dat je een hap neemt uit een brownie, maar dan extra luxe door de noten en de choco rocks. Je zou bijna niet geloven dat dit recept koolhydraatarm en glutenvrij is!
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Keukenbenodigdheden: spatel, mengkom, cakevorm
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht.
- Doe de amandelmeel, zoetstof, cacao, eieren en gesmolten roomboter in een mengkom. Gebruik een spatel om een egaal beslag te maken.
- Vervolgens spatel je de notenmix en choco rocks erdoorheen.
- Schep het beslag in de cakevorm en bak de choco notenbrood voor zo’n 30 minuten in de oven.
- Laat de notenbrood buiten de oven volledig afkoelen.
- Bewaar choco notenbrood in een afgesloten trommel of vries ze per plakje in.
Opmerkingen (0)