Choco baked oats met pretzels
De baked oats zijn niet meer weg te denken als ontbijtje. Deze keer een combinatie van chocolade en pretzels. Krijg jij er al zin in om deze te proberen? Hieronder het recept te vinden!
5 min. + 12 min. oventijd
Wie houdt er nou niet van een lekker warm havermout ontbijtje? Al helemaal in combinatie met chocola! En dan die lekkere crunch van de pretzels bovenop, hmm!
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 5 min. + 12 min. oventijd.
- Keukenbenodigdheden: Ovenschaaltje/pannetje, vork en een kommetje.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Prak de banaan in een kommetje en voeg hier het ei, de vanille en ahornsiroop aan toe. Mix met elkaar.
- Voeg dan de havermout, cacao en bakpoeder toe en mix weer tot een beslag.
- Gooi dan de chocoladestukjes erdoor.
- Vet een ovenschaaltje in met olie of boter en giet het beslag hierin.
- Verdeel de pretzels over het beslag en schuif in de oven voor ca. 12 minuten.
Laat even afkoelen en ga er dan lekker van genieten!
Opmerkingen (0)